Home Reisprogramma Doelstelling Projecten Boekingsinformatie Reisbegeleiders Contact
 
Stichting Vogelreizen
 
 
Onderweg

 

Informatie aanvragen en boeken

Bent u na het bekijken van deze site geïnteresseerd in uitgebreidere informatie over één of meer van onze reizen, of wenst u zich in te schrijven als deenemer, neem dan contact op met Stichting Vogelreizen.


Contact opnemen

U kunt de informatie per e-mail aanvragen: INFO@STICHTINGVOGELREIZEN.NL
De brochure van de door u gewenste reisbestemming wordt zo spoedig daarna toegezonden. In geval deze bij aanvraag nog niet gereed is, zal de verzending hiervan op een later tijdstip aan alle aanvragers tegelijkertijd plaatsvinden. Wilt u met uw eigen vogelwerkgroep of vriendenclub van 5 of meer personen naar een bepaalde bestemming, dan is het mogelijk dit in overleg te organiseren, mits u hiervoor een aanvraag indient minstens 6 maanden vóór de gewenste vertrekdatum.


Boeken

Om te boeken voor een reis gebruikt u het boekingsformulier, dat bij iedere brochure wordt meegeleverd.
U kunt dat formulier* hier downloaden en dan zelf printen, invullen en opsturen. Het motto "Wie snel boekt, heeft de grootste kans op deelname", geldt zeker voor onze reizen. Opties kunnen niet gehonoreerd worden. Is een reis volgeboekt dan bestaat soms de mogelijkheid voor plaatsing op de reservelijst. In een enkel geval is er door onverwachte annulering van een deelnemer kans op een plaats voor een ander. Mocht u pas vlak voor vertrek kunnen besluiten tot deelname, realiseert U zich dan dat onze organisatie afhankelijk is van derden en extra kosten zullen worden doorberekend. Bovendien is er slechts een kleine kans dat uw late wens uiteindelijk in vervulling zal gaan.

* de op het formulier vermelde reisvoorwaarden vindt u hier.


Vroegboekkorting !
U ontvangt een vroegboekkorting, indien uw aanbetaling en het volledig ingevulde inschrijfformulier ten minste 3 maanden vóór de gepubliceerde vertrekdatum door Stichting Vogelreizen zijn ontvangen. Deze korting bedraagt Euro 25 per persoon voor reizen binnen Nederland en naar Noord Frankrijk en Euro 50 per persoon voor alle andere buitenlandse reizen.

Ons adres:
Stichting VOGELREIZEN

Nieuwe weg 5 
4761 PE ZEVENBERGEN


Bank:  NL58 RABO 0123 4239 45

BIC:  RABONL2U
Inschrijving K.v.K. Utrecht: S 41186008 

We zijn aangesloten bij de Stichting  Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO).

De Stichting GGTO biedt Garantie aan consumenten die een reis boeken bij een van de aangesloten touroperators. Dit houdt in dat de consument het reeds betaalde deel van de reissom terugkrijgt indien de aangesloten touroperator in financieel onvermogen komt.